dilluns, 19 de gener del 2009

YES WE CAN

Si podem. Supose que tots sabem a qui estem referint-se. Este és el lema de la campanya d'Obama, qui a partir de demà serà el primer president negre dels Estats Units. És un moment històric per moltes raons que ja s'han dit i comentat en les televisions i les radios de tot el món.


Si podem. Tots junts podem resoldre problemes i donar solucions a realitats complicades. Des d'ací dóna la sensació que els polítics d'Estats Units ténen un forma diferent d'actuar. Per exemple, Hillary Clinton, quasi durant un any ha segut la rival més forta d'Obama i en canvi ara serà una de les persones més importants en el Gabinet d'Obama. Ací, això resulta impensable, i si no mirem al nostre voltant. Els nostres polítics, la majoria de voltes, estan més preocupats en servir-se dels electors què en servir-los. Mireu el cas de Ripoll i Camps.


Si podem. Hem de caminar cap a una societat més solidària. Davant aquesta Crisi Mundial, el més important que podem fer és començar a mirar a l'altre, al veí, a l'amic a veure si necessiten ajuda. Venen temps de vaques flaques i hem aprendre altra vegada a ser solidaris,a donar i rebre ajuda.


Tots junts podem fer que l'esperança siga una realitat. Yes we can.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada