dissabte, 3 de gener del 2009

QUINA VERGONYA

Ja veus tu, quina vergonya. Estem en l'época de l'any que en teoria desitgem pau i felicitat, però en canvi veus les notícies i només veus VIOLÈNCIA. Violència en entre Israel i Palestina. Quina vergonya, que portem 60 anys de conflicte armat (i no volem dir clarament ocupació d'un territori i assassinat de persones innocents) i encara les "Nacions Unides" no han pogut, o no han volgut posar fre.

Si mirem en el País Basc, també esta present en una Bomba que van posar davant de la televisió Basca. Si mirem al nostre voltant seguix havent molta violència, fins i tot, en aquesta época de l'any.

Fins i tot, si mirem dins de les famílies també està present l'anomeda "violència de génere". Un terme creat per no voler referir-se clarament a l'assassinat de dones (i algun home) a mans de la seues parelles.

Podriem parlar de moltes més situcions on està present la violència, no només a física, també psicològica. A més cal dir que aquesta violència moltes vegades no es veu a simple vista, però té uns efectes molt negatius a llarg termini.

I torne a repetir ¡QUINA VERGONYA!

Alcem la veu i lluitem per un món més solidari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada