dijous, 23 d’abril del 2009

ELS ARBRES I EL BLOC

La Pregunta que tots els murers s'hem fet els últims dies és ¿Què està passant amb els arbres en Muro?. ¿Per què estant tallant-se i arrancant-se, i posant-se en altres llocs?. La contestació del Govern Municipal del BLOC és: "Perquè estant molestant a les conduccions d'aigua i a les cases dels veïns". Nosaltres no som tècnics i no sabem realment si és així. El que si estem veient és que hi ha una plaça i un carrer que s'han quedat sense arbres. Ens han explicat que els arbres què han arrancat els han posat en altre lloc. Això ens pareix molt bé, a més, és el que s'ha de fer.
El què ens preocupa, és que pareix que el BLOC no té un projecte clar de com, i de quin tipus d'arbres s'han de plantar prop de les cases per aprofitar els beneficis dels arbres i minimitzar els problemes que poden ocasionar.

1 comentari:

  1. Bon dia,
    pareix que lluitem per una causa comú. L'únic que no entenc és on van a parar els arbres que lleven ni si està garantitzada la supervivència d'aquests. Pareix que, cada vegada més, la natura ens molesta...

    http://arbresdmuro.blogspot.com/

    ResponElimina