dimecres, 3 de juny del 2009

DISBARAT

Disbarat, segons el diccionari, acció o dita fora de propósit, contrària a la raó. A nosaltres ens pareix un disbarat amb qui es presenta el BLOC en aquestes eleccions europees. El BLOC, en aquestes eleccions es presenta amb el PNV (Partit Nacionalista Basc), amb CiU ( Convengència i Unió), amb CG (Coalición Canaria). La veritat, és no entenen el perquè. No entenem com un partit Progessista es presenta amb el PNV i CiU, qué són els fundadors del grup del Partit Popular Europeu, a més, representen unes opcions de dreta. ( si no s'ho creieu, podeu visitar la pàgina web del Ministeri: http://www.elecciones.mir.es/europeas2009/candidatura_02.html )Haguera segut més coherent, presentant-se amb el Bloc Nacionalista Galleg, i altres partits nacionalistes més progessistes, i més en la línea que sempre ens han venut.

Disbarat, també és el que els ha passat al PP, què NO ha pogut pegar cartells de propaganda electoral, perquè el coordinador electoral de zona, va oblidar demanar el permís corresponent. Després el PSOE i IU, han pegat quatre cartells i ja està.

Si es fixem, fins no fa molt, les fustes por posar la propaganda electoral han estat sense utilitzar, i després quatre cartells i ja està. Dona la sensació que hi ha poca gent interessada en aquestes eleccions. Dona la sensació que aquestes eleccions no importen per al funcionament del nostre poble. Però cal dir, que són importants, més del que creiem, perquè la majoria de normes que s'acorden des del Parlament Europeu, després ens afecten.

A més, els ciutadans tenim el dret i el deure de dir la nostra per mitjà del vot, i hem d'alçar la nostra veu i dir ben fort el què realment volem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada