dimarts, 17 de febrer del 2009

QUÈ PASSA AMB EL PP?

Què passa amb el PP?. No cal explicar el què està passant, perquè a hores d'ara tots hem sentit a la televisió, menys en canal 9, o en la radio, o per mitjà dels diaris, tota la trama de corrupció que estava muntada al voltant del PP. Sobretot a Madrid i a València.
Si es fixem, en Madrid i en València és on està governant, o millor dit, manant el PP en majoria absoluta. D'aquesta situació, podem traure la primera conseqüència pràctica. Quan un partit polític governa un ajuntament, o una Comunitat Autónoma o el Govern d'Espanya amb majoria absoluta, té moltíssimes possibilitats de caure en aquestes pràctiques de govern.
L'amiguisme, el clientelisme polític, etc.., són expressions del mateix patró polític. Com faig el què em pareix, i l'oposició pot dir ben poc, adjudique quasi a dit, tot tipus d'actuacions que es podem encomanar.
Per això, des d'aquesta finestra, reivindiquem les decisions presses per majories amb el consens de tots i no les majories absolutes de fer el que vull, perquè encara què, són legals i estan emparades pel dret, moltes vegades no reflectixen l'opinió o els interessos de tots, sino els interessos d'uns pocs.
A vegades, no cal anar molt lluny per veure exemples del que hem dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada