diumenge, 11 d’octubre del 2009

TORNEM A ESCRIURE

Després d’estar quasi quatre mesos sense posar res al blog, volem destacar alguns fets d’aquest període que hem estat inactius.
El primer fet important que volen destacar és el Premi Nobel de la Pau que li han atorgat al President Barack Obana. Pensen, el mateix que fa nou mesos quan varem escriure el segon comentari d’aquest blog, YES WE CAN. Estem segurs que el reconeixement de l’Acadèmia Sueca, al President dels EEUU, com Nobel de la Pau, és l’esperança del treball que se li encomana a un dels homes més poderosos d’aquest planeta. Un home que en les seues primeres accions i discursos al llarg del planeta, ha mostrat una altra forma de fer política, i que la pau en aquest planeta va unida a la lluïda contra el canvi climàtic, i les grans desigualtats del nostre món.
Altre fet que volem destacar és tot el “merder” que hi ha al voltat del cas “Gürtel” i que ja està afectant i afectarà molt més de Ple al PP Valencià. Hi ha coses que no es podem amagar. Sempre s’ha dit que:”les prenyades i els diners no es poden amagar”. Ací està passant el mateix, a cada pas avant que paga el cas, va esquitxant de fang a tots els que han estat prop. A més, cal afegir, que sempre s’han volgut tirar pilotes fora i mirar cap a l’altre costat. El problema és que estan jugant al els nostres diners, i estem parlant de quantitats d’euros molt grans. A més les persones implicades en l’assumpte, són persones que tenen molta responsabilitat en el Consell, i per culpa de tot això, tenim al Govern Valencià paralitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada